Nega telesa - Popoln občutek lepote

 


  NOVOST

 
 Bodyshock - "proffesional treatments"

 

 

 

Bodyshock linija je namenjena preoblikovanju telesa. To omogočajo aktivne        učinkovine v visokih koncentracijah, izbiro produktov in postopek nege pa prilagajamo posameznemu pacientu.


-kemični piling odstrani odmrle celice s površja in kožo vlaži
-active solution je razstopina z vezikli aktivnih sestavin, ki se sprostijo med masažo za maksimalen učinek

-draining booster spodbuja limfni pretok (drenaža), okrepi kapilare in zmanjša njihovo prepustnost., pomaga preprečiti zastajanje tekočine in izboljša mikrocirkulacijo krvi

-lipolitic booster deluje na zmanjšanje števila in velikosti maščobnih celic, kar zmanjša obseg področja
 

-firming booster deluje na spremembe na koži, ki nastanejo ob nihanju teže, celulitu in staranju kože, učvrsti predele, kjer je koža ohlapna

-remodelling mask je preoblikovalna maska s toplotnim učinkom, ima drenažne in lipolitične lastnosti, ki zmanjšujejeo obseg in preoblikujejo telo in deluje na dveh ravneh:

   -na površini izboljša teksturo in videz kože

   -v globokih slojih pomaga odpraviti maščobe in zmanjša zadrževanje tekočine

-tightening mask je učvrstitvena maska s hladilnim učinkom,pomaga prenoviti strukturo, ki ohranja čvrstost kože. Kožo učvrsti in izboljša elastičnost.

TRETMAJI ZA PREOBLIKOVANJE TELESA

                               NAREDITE VEČ ZA SVOJE TELO


  - kavitacija - topljenje maščob
  - bipolarna radiofrekvenca proti ohlapnosti kože   
  - vakum
  - limfna drenažaRočna klasična masaža telesa

 
Izvaja se po celem telesu z uporabo različnih olj. Učinki masaže se kažejo kot izboljšanje krvnega in limfnega obtoka, boljša in hitrejša regeneracija tkiv, hitrejše izločanje produktov metabolizma, koža se ogreje, je bolj elastična, vitalna in mehansko odporna. Pride do zmanjševanja oteklin, zmehčanja otrdlin in zlepljenih tkiv, boljše sklepne gibljivostiin sprostitve. Predvsem pa se izboljša psihofizično počutje.
 
 

Vzhodno azijska masaža z zeliščnimi snopi za obraz in telesa

 
Ta masaža se izvaja z  toplimi zeliščnimi snopi. Princip delovanja masaže so eterična olja, ki se sproščajo ob visokih temperaturah iz zelišč zvitih v snope. Zelišča se glede na potrebe in želje prilagodi vsakemu posamezniku posebej. Prav tako spreminjamo masažne tehnike, ki so kombinacija klasične masaže, limfne drenaže in pritiskov na akupresurne točke.
Enkratna kombinacija masaže, masaže s snopi, aromtičnih olj in vonjev ter toplotne terapije za popolno sprostitev telesa in misli.
 
 

Stone terapija

 
Ljudje iščemo različne načine za odpravo stresa, sprostitve, blaženja bolečin,...Ne zazremo pa se v naravo, eno takih bogastev kot so kamni iz samega osrčja zemlje. Stone terapija je edinstvena in prvotna terapija z vročimi vulkanskimi in hladnimi marmornatimi kamni. Predstavljajte si, da vas objema neverjetno topel in pomirjajoč občutek. Toplota, ki odnese skrbi in stres daleč stran.
 
 

Limfna drenaža

 
Limfna drenaža je oblika sproščujoče, relaksacijske masaže, s katero odvajamo odvečno vodo iz telesa in blažimo težave z oteklimi in utrujenimi nogami.
 
 

Body wraping

 
Metoda povijanja izhaja iz fizioterapije, natančneje iz terapevtskih obravnav edemov. Pred začetkom povijanja na telo nanesemo primerno kremo, odvisno kaj želimo doseči. S posebno folijo in pravo mero moči v nekaj minutah povijemo telo. Kombinacija aromaterapije in kompresijskega povijanja spodbuja difuzijo in osmozo v telesu. Zaradi kompresije se odprejo limfni kanali, tako odstranimo odpadne produkte iz problematičnih predelov, ki se potem izločijo iz telesa. Rezultati so vidni, otipljivi in merljivi že po prvi terapiji. Poleg tega je koža bolj gladka in napeta, krvni obtok se izboljša. Kombinirana kozmetično kompresijska terapija je primerna za spodnje okončine, še posebej v primeru težkih nog ali ohlapne kože na notranji ali zunanji strani stegen kot tudi za predel zadnjice in trebuha.
 
 

Corpo- stimulacija mišic


Aparat je namenjen za profesionalno izvajanje tretmajev z električno stimulacijo v bolnišnicah, kozmetičnih salonih,...Je vsestranski elektroterpevtski aparat za postopke pri debelosti, mlahavosti, celulitu, preoblikovanju, nepravi cirkulaciji, nastajanju maščob ali v primeru ostalih nepravilnosti, ki vplivajo na estetski izgled telesa.
 
 

Sprostitvene in hranilne obloge za telo

 

Obloge se uporabljajo za dodatno nego kože, za nego proti celulitu, mišičnim napetostim, za lepši tonus kože ali regeneracijo kože. Obloge z dodanimi zelišči so uporabljali že Egipčani in Rimljani pred 3000 leti in še dandanes si pomagamo na podoben način. Oblogo ali masko namažemo ali vmasiramo v kožo ter jo nato, če gre za oblogo telesa ogrejemo, največkrat zavito v grelno blazino. Koža je po tretmanu izjemno mehka in negovana ter regenerirana. Maslene obloge so narejene iz najboljših in najkvalitetnejših eksotičnih masel, kot so: mango, shea, kokosovo in kakavovo maslo v kombinaciji z eteričnimi olji ter zelišči. Obloge so primerne za bogato nego kože, predvsem za suho kožo in proti staranju kože. Masleno oblogo lahko vmasiramo v kožo, zavijemo v folijo in grelno blazino. Pustimo počivati 20-30 minut nato speremo ali obrišemo z mehko brisačo. Koža je po oblogi vidno nahranjena in negovana.

 
 

Antistres masaža obraza


Sprostitvena, antistres masaža glave je tradicionalna ayurvedska masaža. Masira se s pritiski na točkah po meridianih. S to tehniko se doseže popolna sprostitev telesa. Učinek masaže glave je takojšen. Priporočljiva je pri ljudeh, ki so pod stresom, ki imajo bolečine v vratu in ramenskem delu, pri napetostih v očeh, glavobolu, migrenah in nizkem pritisku. Masaža zajema vrat, rame, zgornji del hrbta, lasišče in obraz. Za dolgoročno sprostitev se priporoča večkratno izvajanje masaže glave.